Hlavní obsah
Článek

Manželka zpěváka Tomáše Kluse (37) Tamara (36) si přivodila nepříjemné zranění. Na zahradě si propíchla nohu hřebíkem. Naštěstí je ale v pořádku.

A jak už to tak bývá, když je člověk nemocný či zraněný, tak si víc začne vážit obyčejných okamžiků, což je i případ Tamary, kterou dostala reakce její dcery Jenovéfy (3).

„Včera jsem si propíchla nohu hřebíkem na zahradě, když jsem šla v šeru pro dřevo. Došla jsem zpátky, udělalo se mi (klasicky) nevolno, a tak ležím na zemi, Tom mi drží nohy vzhůru a v ten moment přistoupila tahle paninka a řekla: Maminko, už pojď za mnou, já tě „počebuju“ živou,“ popsala bezelstnou reakci své malé dcerky Tamara, jež je trojnásobnou maminkou.

„A já v těch slovech viděla tolik paralelních vesmírů. Viděla jsem i dny, kdy mě všechno štve a na nic nemám náladu a nejsem vlastně naživu…A pak mi projelo hlavou tolik živých dnů, které jsme prožili od první do poslední minuty, a které si navždy ponesu v sobě…A od toho ty úrazy a nemoci jsou, aby nás pěkně zastavily a připomněly nám, jak krásně je na světě, a abychom chvíli nemohli dělat všechny věci s takovou samozřejmostí, na kterou jsme zvyklí,“ zamyslela se Klusova manželka.

Jak je vidět, i na nepříjemném zranění se dá najít něco pozitivního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám