Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2020 se letos volit nebude. Kvůli pandemii koronaviru se pořadatelé národní soutěže rozhodli odložit pořádání na další rok. Navíc v tuto chvíli by kvůli opatřením vlády nemohlo finále ani proběhnout.

Semifinále soutěže krásy stihlo proběhnout, ale čtrnáct nejkrásnějších dívek Česka, které z něj vzešly, se utká o titul královny krásy roku 2021. Finále proběhne až příští rok.

"Finále České Miss 2020 nebude. Situace se nelepší a covidové období bohužel ničí životy mnoha lidí. Rozhodli jsme se tedy věnovat poslední měsíce tohoto roku pomoci druhým a samozřejmě s ohledem na vládní nařízení uspořádat Charitativní galavečer Česká Miss 2020 ve spolupráci s nadací Vize 97 Dagmar a Václava Havlových. Je nám opravdu ctí, že paní Havlová bude součástí akcí, které máme v plánu," uvedla obchodní ředitelka České Miss Veronika Farářová a zároveň dodala: "O termínu konání finále České Miss 2021 vás budeme brzy informovat, v tuto chvíli je pro nás prioritní věnovat naši energii potřebným."

Podívejte se, jak vypadají nové finalistky České Miss. Ty vzešly ze semifinále, ve kterém o postup bojovalo třicet dívek. Nejprve před porotu složenou z partnerů soutěže a bývalých vítězek předstoupily v rámci rozhovoru, následně předvedly ukázky svých volných disciplín a na závěr je čekala promenáda v plavkách. Čtrnáct finalistek v příštích měsících čeká nejen soustředění, ale také workshopy a další partnerské akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám