Hlavní obsah
Článek

Věštkyně z cikánských karet Jolanda je patrně nejslavnější televizní hvězdou současnosti. Její opravdu kuriózní projev láká k obrazovkám čím dál víc lidí a stala se i miláčkem internetového národa. Romka Jolanda, která má prsa číslo deset a čtyři dospělé a pracující děti, se pro Super.cz rozpovídala o svém soukromí. A jde o opravdové perly! Poslechněte si je ve videu.

"Neustále pracuju, dělám hovory," řekla nám na začátku žena, která nechce prozrazovat svůj věk a o svém bydlišti uvádí jen to, že je to někde za Ústím nad Labem.  "Rodiče byli Olaši, byli úplně jiný kulturovovaný. Maminka mě učila tu profesi vykládání karet," svěřila se věštkyně.

"Dřív to nebylo před Husákem, za Štrougalem nebo za Brežněvem, takový pořady. To bylo utajený. Nemám žádný školení, nějaký to studio. Dělám to už třicet let. Dřív jsem dělala v nemocnici na chirurgii mezi lidma, jsem pomáhala, uklízela. Pomocná dělnice. To dřív bylo," vzpomíná Jolanda, podle které dnes je taková drahota, že by člověk potřeboval 150 tisíc korun měsíčně na režii. A i když si teď slušně vydělává díky televizní slávě, na dovolenou k moři zase nepojede.

"Já na to nějak moc netoužím. Nebyla jsem tam čtyřicet let, a vůbec už jako na toto je všechno, bych řekla, u mě vycpaný nebo v ňáký tahu, tohleto. Jako já o tom netoužím, nějaký moře, nebo nějaký, abych támhle zasedla nějakej dala do sebe nacpal nějakej bourbon nebo kaviár. Na to nejsem," dodala doslova hvězda českého věštectví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám