Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních dnech se o Lie Kees psalo hlavně v souvislosti s jejím dramatickým rozchodem s milionářem Richardem Chladem. Král kasin se ale nyní soustředí na svůj nový vztah s přítelkyní Annou-Marií Kánskou, a blonďatá playmate si tak žije svůj život.

Byť se Lia pyšní titulem krásy Miss Europe 2016, svou kariéru prý nechce mít založenou pouze na vzhledu. Sama podle svých slov krásu nevnímá jako něco, na čem by měla stavět celý svůj život, aniž by řešila cokoli jiného. Je totiž velmi pracovitá a ráda se spoléhá sama na sebe.

Při pohledu na blonďatou sexbombu si někdo možná může myslet, že nedělá nic jiného, než že chodí po nákupech, modeluje postavu v posilovně, velkou část dne řeší, jak se nalíčí, a nejdůležitější otázkou dne je, kam vyrazit na solárko. Realita je prý ale odlišná. „Neřeším to. Lidé jsou různí. Kdo mě zná, tak dobře ví, jaká opravdu jsem,“ nedělá si z ničeho těžkou hlavu. V poslední době řešila hlavně rozchod. Teď už se ale vrací zase plnohodnotně zpět. Posílená a odhodlaná hodně dokázat.

V poslední době začíná tedy Lia řešit i jiné věci, než jen rozchod s bohatým podnikatelem. Modelka má za sebou kampaň na spodní prádlo značky Provoque, objevila se v zahraničním magazínu Merlaine a rozhovor s ní vyšel v módním časopise Touch. Zásadním zlomem pro ni je, že začíná pracovat na své osobnosti. „Dokončila jsem coachingovou akademii, právě tímto směrem chci svůj život posouvat. Ustála jsem mediální útoky i šikanu, a i když to pro mě bylo těžké, jsem silnější a jdu dál,“ říká Lia.

Reklama

Další články

Načítám