Hlavní obsah
Článek

Rebel Wilson (44) vyrazila na charitativní akci Prince Albert's Planetary Health Gala v doprovodu partnera Jacoba Busche (29). A je to vůbec poprvé, co se spolu objevili ve společnosti a potvrdili tak vztah.

Rebel, která letos neuvěřitelně zatočila s kily navíc, to nesmírně slušelo. A jako ze žurnálu byl i její doprovod. O 11 let mladší dědic největšího pivovarnického podniku v USA Anheuser-Busch je velmi dobrou partií.

V roce 2016 byla jeho rodina šestnáctou nejbohatší v USA. A ačkoliv se neví, kolik z rodinného jmění připadne samotnému Jacobovi, jeho majetek je už teď odhadován na více než 100 miliónů dolarů.

A že to s Rebel myslí vážně, potvrdili už i na sociálních sítích. Wilson sdílela dva snímky, jak se slavnými kolegyněmi a jejich doprovody nastupují do helikoptéry. Na fotce ji Jacob objímal kolem pasu.

Pár se podle všeho seznámil loni díky společným přátelům, ale vztah do teď neprožívali veřejně. Busch má ale zjevně slabost pro starší ženy. Od roku 2013 na střídačku randil s hvězdou reality show Paničky z Beverly Hills Adrienne Maloof (59). S Rebel si ovšem o dost polepšil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám