Hlavní obsah
Článek

Dovolenou v zahraničí si letos nedopřála. Kamila Nývltová (34) se rozhodla zpříjemnit si alespoň pár podzimních dní. Zabalila tedy tašky a se svou kamarádkou vyrazila za relaxem na Lipno.

„Do zahraničí jsme s přítelem letos nejeli. Zůstali jsme v Čechách, protože je tady hezky. Byli jsme v Beskydech nebo u našich v Krkonoších. Chtěli jsme jet k moři a pak jsme si řekli, že to nebudeme riskovat, měla jsem nějaké akce a nechtěla jsem být někde potom zavřená,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která si užila několik dní v krásném resortu na břehu Lipna.

„Teď jsem si řekla, že si léto prodloužím a vyrazila jsem na Lipno. Vyrazili jsme na stezku korunami stromů, relaxovali ve vířivce nebo sauně a také jsem s několika kolegy měla koncert na lipenském parníku v rámci akce Jedeme dál,“ svěřila se zpěvačka, která by měla mít pracovně nabitý měsíc.

„Teď mám dobrý měsíc. Měla bych hrát, protože se vrací muzikály Kleopatra, Dracula, Angelika. Do toho mi přišly nové nabídky na koncertování na Vánoce, takže jsem ráda, ale jsem obezřetná a mám strach. Člověk měl předtím nějaké rezervy, ale ty už se teď vyčerpaly, takže jsem opatrná na peníze, neutrácím jen tak a myslím na zadní vrátka,“ prozradila Kamila během výletu v malebném resortu LakeSide Village u břehu Lipna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám