Hlavní obsah
Článek

O Magdě Malé (56) se hodně často mluví nejen kvůli jejímu výbornému zpěvu (často ji přirovnávají k jemnější verzi Lucie Bílé), ale také kvůli jejímu vzhledu. I přes svůj věk často působí jako holčička a když nyní zhubla, může si dovolit i odvážné plavky.

Magda nedávno díky úpravě stravy a pravidelné rychlochůzi ztratila na váze 15 kilogramů, což se jí okamžitě projevilo na postavě.

„Denně kolem Vltavy v Braníku ujdu minimálně třicet, ale někdy i čtyřicet tisíc kroků. Cítím se skvěle jako nikdy předtím a je pravda, že se mi na sociálních sítích ozývá čím dál víc nápadníků, což mi pochopitelně stejně jako každé jiné ženě lichotí,“ prozradila Super.cz zpěvačka.

Ta se nebojí ukázat klidně i v plavkách. Super.cz již před časem přinesl její méně oblečené fotky, ale když je porovnáme s těmi aktuálními včetně archivních, je to jako nebe a dudy. Postava se jí opravdu velmi zpevnila a je vidět, že všechna kila navíc jsou nenávratně pryč.

„Žena je hezká v jakémkoli věku, nevidím důvod, proč by se nemohla v plavkách vyfotit, ať už jí je dvacet, padesát nebo osmdesát. Kdo určil věkovou hranici krásy? Jsem samozřejmě ráda, že mi přichází pochvaly, ale důležité je pro mě hlavně to, jak se cítím já sama. A já jsem sama se sebou spokojená,“ dodala sympatická zpěvačka, která v poslední době často vystupuje například s Bohušem Matušem (50) a Vladimírem Hronem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám