Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se rozvedla. Modelka už několikrát uvedla, že konec jejího manželství s Jakubem Prachařem (40) je na spadnutí. Pár se rozešel už loni, takže rozvod byl jen formalitou.

„Na všem jsme domluveni, myslím si, že na konci prázdnin už budu rozvedená,“ řekla Agáta Super.cz v červenci. S tím, že má v plánu se vrátit ke svému dívčímu jménu.

„Po rozvodu se vracím ke svému rodnému příjmení Hanychová. Příjmení Prachařová jsem ráda nikdy neměla, brala jsem si ho jenom proto, že jsem Jakuba milovala,“ řekla Super.cz Agáta a dodala: „Mia zůstává Prachařová, Kryšpín má po tátovi příjmení Dopita a já budu Hanychová, tak aspoň bude doma veselo.“

K rozvodu nakonec došlo v září. „Sluší mi to víc jako svobodné... nevím... jedna etapa skončila a život jde dál... svatba bývá zábavnější, ale rozvod zase rychlejší...,“ napsala dnes modelka. „No nic, teď jsem divorced milf,“ dodala provokativně.

Agáta a Jakub se vzali v dubnu 2013, v září 2017 se jim narodila dcera Mia. Z předchozího vztahu má Hanychová ještě syna Kryšpína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám