Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci Karla Gotta (†80) si musí na vzpomínkové koncerty ještě počkat. Z důvodu nejistého vývoje situace ohledně šířícího se onemocnění covid-19 se pořadatelé koncertů Pocta Karlu Gottovi v pražské O2 areně rozhodli přesunout oba plánované prosincové termíny na červen příštího roku.

„Velmi nás toto rozhodnutí mrzí, jelikož víme, jak se příznivci mého manžela na tyto prosincové koncerty těšili a s jakou rychlostí byly vstupenky vyprodány. Protože nám jde především o zdraví nás všech, usoudili jsme, že přesunutí termínů bude přeci jen bezpečnější,“ vysvětlila za agenturu Karel Gott Agency Ivana Gottová (48).

Koncerty se uskuteční v nových termínech 5. a 6. června 2021. Vstupenky zakoupené na původní termíny zůstávají v platnosti a není třeba je vyměňovat.

Trailer k filmu Karel

Fanoušci se mohou těšit aspoň na unikátní dokument o Karlu Gottovi, který pod názvem Karel vstoupí do českých kin letos 15. října. Snímek mimo jiné odhaluje Gottův rodinný život, jeho nadhled a humor a nevyhýbá se ani boji s jeho těžkou nemocí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám