Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že je v životě Zaca Efrona (32) nová žena. A zase je to Vanessa. Herec se už nějakou dobu objevuje s australskou modelkou Vanessou Valladares. Vyfotili je, jak se ruku v ruce procházejí po pláži nebo se objímají u oběda.

Podle zdrojů z okolí dvojice je známost relativně nová. Začali se prý vídat v červenci a od té doby spolu tráví čas. Efron se momentálně zdržuje v australském Byron Bay, kde mu modelka dělá průvodkyni. Herec si destinaci oblíbil a údajně se tam poohlíží po nějaké té nemovitosti.

Efron o svém soukromí příliš nemluví, a tak nový vztah zatím oficiálně nepotvrdil. Nejde ale o první Vanessu v jeho životě. V minulosti proslul vztahem s Vanessou Hudgens, kolegyní z Muzikálu ze střední. S tou randil v letech 2005-2010.

Později randil například s herečkou Lily Collins, modelkou Sami Miró, Michelle Rodriguez, herečkou Alexandrou Daddario. Naposledy byl pak loni spojován s plavkyní Sarah Bro.

Po uvedení vlastního dokumentu Zac Efron nohama na Zemi na Netflixu si kvůli koronaviru herec dopřál pracovní pauzu. Bylo však potvrzeno, že se objeví v remaku filmu Tři muži a nemluvně z roku 1987.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám