Hlavní obsah
Článek

Zpěvačce se zlatem v hrdle Christině Aguileře (43) se stále nedaří dostat na svou původní váhu a zdá se, že se o to ani příliš nesnaží. Vedle svého přítele Matthewa Rutlera vypadá na výsost spokojeně, jemu se nejspíš také takto oblejší jeho slavná partnerka zamlouvá, a tak Christina pravděpodobně nemá důvod na sobě nic měnit. Zpěvačku ale v posledních měsících na ulici nelze potkat téměř v ničem jiném, než v legínách, které nelichotivě kopírují její postavu... Nejspíš se rozhodla dbát hlavně na pohodlí.

Jinak hezky upravená Aguilera si s Rutlerem vyšla v pátek odpoledne na nákupy do Beverly Hills v decentním outfitu doplněném o rudý klobouček, který ladil s košilí jejího přítele.

Christina přitom poslední měsíce neustále překvapuje svými kostýmy, které obléká na svá vystoupení. Jsou totiž minimálně stejně tak odvážné jako ty, které nosila před lety, kdy byla o poznání drobnější. Kvůli nevkusným modelům a kypré postavě se do ní i několikrát obula naopak dnes pohublá dcera Ozzyho Osbourna Kelly Osbourne (27).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám