Hlavní obsah
Článek

V červenci bývalá modelka Monika, za svobodna Vaculíková, řekla ano hokejistovi Petru Kolouchovi a půl roku před svatbou se dvojici povedlo zapracovat na přírůstku do rodiny. „Rozhodli jsme se tomu nechat volný průběh a podařilo se nám to na první pokus. Musím se přiznat, že jsem byla příjemně překvapená, když se ukázalo, že je miminko na cestě,“ uvedla držitelka titulu Miss Czech Republic 2015.

Kolouchovi už vědí, že se jim narodí kluk. „Samozřejmě bych byla ráda, kdyby byla první holčička, protože to tak u nás doma bylo zvykem. Během těhotenství jsem se ale na chlapečka naladila a teď se těším,“ říká Monika. Petr má samozřejmě radost z kluka, ale stoprocentně nepočítá s hokejovým následovníkem. „Určitě bych byl rád, kdyby náš syn dělal nějaký sport. Jestli to bude hokej, tenis, nebo fotbal, je jedno. Hlavně aby udržoval zdravý životní styl,“ říká hokejový útočník HC Olomouc.

Vzhledem ke svému příjmení plánují Kolouchovi dát synovi tradiční české křestní jméno. „Máme už pár tipů, ale zatím nejsme rozhodnutí. Varianty zatím prozrazovat nechceme, uvidíme, jak se nám to v porodnici podaří vyřešit,“ usmívala se Monika,“ kterou jsme potkali při výběru výbavičky. „Doma máme postýlku, spoustu věcí máme po krabicích. Dnes vybíráme jednu z nejdůležitějších věcí, a to kočárek. Věřím, že za pár dní budeme mít hotovo a už se budeme jen těšit.“

Monika má v plánu zvolit alternativní formu porodu, tzv. hypnoporod. Tato metoda má připravit těhotnou ženu na klidný a přirozený porod bez potřeby lékařské intervence. Tímto způsobem přivedla na svět své děti údajně i vévodkyně z Cambridge Kate. „Budu rodit přirozenou cestou bez lékařských zásahů. Plánuju hypnoporod. Byli jsme společně na předporodním kurzu a teď už poctivě trénuju afirmace a vizualizace. Budeme se snažit rodit touto cestou pokud možno bez lékařských zásahů,“ říká bývalá modelka.

„Poslední rok učím na základní škole a naprosto jsem se v tom našla. Profesionální modeling přenechám mladším a hubenějším kolegyním. Této práci se už věnovat nechci, posledních pár let jsem žila s domovem zabaleným v kufru a už se k tomu vracet nechci,“ říká Monika Kolouchová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám