Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se ve společnosti objevila Aneta Vignerová (36). Modelka si nenechala ujít přehlídku svého dvorního návrháře Michaela Kováčika v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Kráska, jež letos v únoru přivedla na svět syna Jiříčka, kterého má s o tři roky starším scenáristou Petrem Kolečkem, je evidentně opět ve formě. Klidně by si mohla dovolit kráčet po mole, ale nakonec k tomu nedošlo. Jeden z modelů návrháře předvedla jako host.

„Byla jsem ráda, že jsem šaty dopnula. Mohla jsem jít přehlídku, ale můj partner Petr točí film, a tak jsem si mohla dovolit se zúčastnit jen jako host. Někdo musel hlídat malého,“ vysvětlila nám Aneta, která šla přehlídku Kováčika na poslední edici týdne módy ještě jako těhotná.

„Přehlídku jsem si maximálně užila. Bylo krásné být na druhé straně jako host. Bylo pro mě krásné vidět přehlídku z hlediště a ne z mola. Člověk zažívá zase jiné pocity. Jsem moc hrdá to, že jsme začátky mohli strávit spolu a že jsem byla součástí,“ říká Aneta Vignerová.

Reklama

Další články

Načítám