Hlavní obsah
Článek

Už několikátý den je Hana Zagorová (†75) v péči lékařů. Zpěvačka i její manžel Štefan Margita (67) onemocněli koronavirem. Operní zpěvák má lehčí průběh nemoci a léčí se v domácí karanténě.  Jeho žena musí být kvůli vysokým teplotám, které ji trápily, v nemocnici.

A právě tam slaví také své 74. narozeniny. Ty Hana Zagorová nemůže letos slavit se svým manželem, ale o dojemné přání a vyznání lásky ani tak nepřišla. Operní pěvec jí totiž poslal krásný vzkaz.

„Zlatíčko moje, všecko, všecko nejlepší k tvým narozeninám. Já vím, že jsou letos smutné. Dárek, který jsme dostali není ideální. Koronavirus není dárek, je to za trest,“ řekl ve videu Štefan Margita a pokračoval.

„I tak ti přeji ať jsi zdravá, ať se brzo, brzo z nemocnice vrátíš domů, protože v tom bytě je bez tebe strašně smutně,“ svěřil pěvec, který doufá, že se v příštích dnes Hana Zagorová navrátí z nemocnice domů.

„Ve chvíli, kdy zpátky vstoupíš do bytu, otevřeme šampaňské a doufám, že krásně oslavíme tvé narozeniny. Strašně se na tebe těším a nezapomeň na jednu důležitou věc. Že tě miluji, tvůj Štefan,“ dodal v narozeninovém videu Margita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám