Hlavní obsah
Článek

Kvůli pandemii koronaviru musela Michale Kociánová (35) strávit neplánovaně čtyři a půl měsíce na rodném Slovensku. Od jejich šestnácti let to byl vůbec nejdelší čas, který strávila doma v Žilině. Dlouhou dobu byla topmodelka odříznutá od svého partnera, který žije v Londýně.

„Hodně času jsme strávili komunikací přes internet a telefonováním. Když jsme se konečně viděli, tak bylo všechno jako předtím. Náš vztah to upevnilo. Jsme si vědomi toho, že opět může nastat situace, že se zavřou hranice a my spolu nebudeme moc být,“ řekla Super.cz Kociánová, která s přítelem zvládla už dvě dovolené, jednu v Itálii a druhou na jihu Francie.

„Snažili jsme si to během cestování užít. Vše si vynahradit,“ těšilo ji.

Kociánová byla ráda, že mohla být příteli oporou, když před pár dny musel na operaci ve Švýcarsku. „Musel podstoupit jeden dlouho plánovaný zákrok. Všechno dobře dopadlo a už se léčí beze mě,“ říká kráska.

Krásná Slovenka, jejímiž partnery byli v minulosti fotbalista Filip Šebo, český moderátor Leoš Mareš (47) nebo exmanžel Madonny (65) Guy Ritchie, tentokrát svůj vztah veřejně příliš neprezentuje.

Míšu partner nejspíš nedoprovodí ani na finále Schwarzkopf Elite Model Look plánované na 4. listopad, kde modelka působí v roli ambasadorky. „Nepřeje si být příliš medializovaný, tak si nejsem jista, jestli se zúčastní,“ krčí rameny Michaela Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám