Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už mnoho let je herec Tomáš Jeřábek (45) spojovaný především se sérií reklam pro jednu banku, kromě této lukrativní práce ale stíhá točit i filmy. Ve videu se můžete podívat na ukázku z nového českého filmu Štěstí je krásná věc, jak proti vizáži z reklam zhubl a jak mu to sluší v roli rýpavého kněze, který své věřící citově vydírá.

Tomáš Jeřábek je výrazný komediální talent. Proto když producenti hledali člověka, který bude působit důstojně, ale také dokáže naoko vypadnout i z kněžského roucha, aby páchal hříchy, měli brzy jasno, koho vybrat.

„Tomáše Jeřábka zná celá republika. Je to výborný herec, vůbec jsem nepochyboval o tom, že bude jedním z tahounů filmu. Hrozně si tu roli dává, strašně se bavil tím, že může být ne zrovna vzorovým duchovním,“ říká producent Pavel Pásek.

Postava herce bude hybatelem děje. Právě kněz, otec Lubomír, dá předluženému prosťáčkovi Čendovi a jeho ne o moc chytřejší přítelkyni Janě tiket do loterie, na kterou pak vyhrají 176 milionů korun. Na vlastní kůži pak ale poznají hněv boží, když odmítnou církvi z výhry přispět na novou střechu.

Tomáš Jeřábek je spokojený nejen v práci, ale i v soukromí. Jeho manželkou je sekretářka Tondy Blaníka Halka Třešňáková, vzali se po jedenáctiletém vztahu. Předloni se jim narodil syn.

Reklama

Další články

Načítám