Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) ví, že nic není zadarmo. Svou luxusní postavičku proto svěřila do parády cvičitelce celebrit Janě Mrázkové a několikrát týdně chodí své tělo týrat do fitness. I díky tomu má učebnicově ideální míry 90-60-90.

„Z mého pohledu má Renata super tělo, ale jde spíš o její osobní pocit. Ty modelky chtějí pořád něco zlepšovat a zpevňovat. Třeba Renata dělá cviky pro celkové zpevnění těla a také cviky na tvarování postavy,“ řekla Super.cz Mrázková.

A Renata si cvičení nemůže vynachválit. „Chodí cvičit tak jednou až dvakrát týdně a je z toho nadšená. Hlavně kvůli časové úspoře. I když jste na stroji půlhodinku, tak to na tom těle je poznat. Je to opravdu intenzivní cvičení. Hlavně, když je mezitím nějaká časová prodleva, tak mi pak Renata říká, že to cítí, a že ji všechno bolí,“ směje se Mrázková.

Kromě Renaty chodí ke známé cvičitelce svou postavu zpevňovat také například Katka Kristelová s manželem nebo exmilenka Leoše Mareše Hanka Svobodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám