Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezinárodně proslulý DJ a producent Erick Morillo (†49) byl v úterý ráno nalezen mrtev ve svém domě v Miami. Okolnosti jeho smrti zatím nejsou jasné, policie však předběžně vyloučila cizí zavinění.

Kolumbijsko-americký hudebník se proslavil v 90. letech hitem I Like To Move It, který vydal pod uměleckým jménem Reel 2 Real. Jako DJ získal několik ocenění.

Jeho rodina úmrtí potvrdila časopisu People. „Rodinou byl velmi milován a měl mnoho lásky na rozdávání,“ stojí v prohlášení.

Morillova smrt přišla necelé čtyři týdny poté, co byl v Miami zatčen a obviněn ze sexuálního útoku. V pátek měl stanout před soudem. Obvinění vznesla jeho kolegyně DJka, na niž to měl ve svém domě v prosinci 2019 údajně zkoušet.

Podle policejních záznamů měl s dotyčnou hrát na soukromé akci, poté se měli odebrat do jeho domu na skleničku. Během noci mělo dojít k incidentu, který dotyčná nahlásila.

Morillo obvinění popřel a do poslední chvíle spolupracoval s policií.

Reklama

Další články

Načítám