Hlavní obsah
Článek

Posledních několik měsíců neopustili Zdena Studenková (69) a její životní partner Braňo Kostka hranice své země. Jejich první zahraniční cesta vedla do České republiky, kde legendární slovenská herečka společně se Simonou Krainovou a Lucií Bílou otvíraly novou pobočku kliniky estetické chirurgie.

Nestárnoucí herečka se zdržela v Praze několik dní. „Využila jsem tuto možnost, abych tady strávila čtyři pěkné dny. Byla jsem s kamarády, kteří žijí v Praze, a užila jsem si to,“ říká herečka.

Studenková je činorodý člověk a nevydrží zahálet. V domácí karanténě využívala čas jako celá řada lidí. „Pekla jsem kváskový chleba a vánočky. Koupila jsem si vapku a vyčistila jsem si celou stometrovou terasu. Věnovala jsem se i sama sobě. Každý den jsem jezdila na spinningovém kole. Uklidila jsem všechny skříně,“ zněl výčet jejích aktivit během pandemie.

Člence Slovenského národního divadla velmi chybělo hraní. „Byli jsme zavření od března a otvíráme až v září. Moc mi to chybělo. Takovouto zvláštní situaci jsme nikdy nezažili,“ krčí rameny Studenková. „Po tom všem, co jsem v životě udělala a zažila, tak jsem jistým způsobem vyrovnaná. Pro mého partnera, který má zodpovědnost za svou kapelu, to bylo kruté. Hlavně když jsou to lidé, kteří žijí z toho, že jsou v souboru,“ připomněla Studenková svého partnera, který je kapelníkem úspěšné slovenské vokální skupiny Fragile.

Uplynulé období u nich sice zafungovalo negativně po ekonomické stránce, ale po té vztahové se žádné drama nekonalo. „Pro nás to nebyla změna. Jsme spolu dvacet šest let. U nás se nic nedělo,“ říká Zdena Studenková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám