Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeňka Godlu (48) si sice diváci už navždy budou spojovat hlavně s postavou Roma Franty z dnes už legendárního seriálu Most!, herec se ale nedívá do minulosti a točí dál. V nové komedii Štěstí je krásná věc dostal roli uklízeče a taxikáře Patrika, který připraví hlavní hrdiny o spoustu peněz. Podívejte se na ukázku.

Postava Zdeňka Godly Patrik byla původně taxikářem, ale protože neplatila složenky za leasing, přišla o auto. Muži nezbývalo nic jiného, než provozovat veřejně prospěšné práce a zvelebovat okolí.

Ve chvíli, kdy s vysavačem čistí parkoviště, se připlete do cesty dvojici hlavních hrdinů nové romantické komedie, která právě přišla do kin.

Pár si právě z loterijní společnosti odnáší v hotovosti výhru 176 miliónů korun a Godlův uklízeč nedopatřením část financí vyluxuje.

Jde o velmi vtipnou scénku a herec si ji užil. „Na natáčení vzpomínám rád, zažili jsme při něm spoustu srandy. Jen jsem úplně nemusel teplákovou soupravu, do které mě navlékli i na scénu v kostele, ale chápu, že to k té legraci patřilo,“ řekl k natáčení romský umělec.

Komedie je o velmi nečekaném zbohatnutí chudého páru Čendy s Janou, který je velmi dobrosrdečný, ale neumí udržet korunu a peníze rychle rozhazuje. Nakonec jim milióny rozbijí i vztah. Podaří se jim ho zachránit?

V hlavních rolích se objeví Petra Hřebíčková s Karlem Zimou, nechybí ani Marek Taclík, Ondřej Pavelka, Tomáš Jeřábek, Markéta Hrubešová, Leoš Noha a mnozí další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám