Hlavní obsah
Článek

Martin Písařík (44) bujaře oslavil premiéru filmu Štěstí je krásná věc, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí. Po skončení snímku se veselil v kavárně Lucerna.

Až do pozdních nočních hodin se bavil ve společnosti čtveřice dam, s jednou z nich pak odjel v taxíku, doprovodit ji domů. Před barákem se s brunetkou objímal a loučil, což herec ostatně ani nepopírá.

„Nic se nestalo, nic jsem neprovedl, rozdělili jsme se do dvou aut a já slečnu doprovodil. Jen jsme se loučili,“ řekl Super.cz Písařík, který popřel spekulace, že by snad se slečnou měl něco víc. Objetí prý bylo čistě přátelské.

Podle Expresu za ženou na chvíli zaskočil i za vrata domu, kde strávili kolem dvaceti minut.

Tak snad objímání s kamarádkou Písařík doma vysvětlí a nevrátí se ke své pověsti proutníka, která ho v minulosti provázela.

Pozornost médií si v podstatě ze stejného důvodu minulý týden „vysloužili“ také Emma Smetana (36) a herec Josef Trojan (19), kteří byli viděni v objetí po premiéře filmu Šarlatán. Moderátorka situaci nijak nekomentovala a o pár dní později už se vesele tulila k partnerovi Jordanu Hajovi, Trojan řekl, že vlastně neví, jak humbuk kolem jejich procházky vnímá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám