Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) zažívá jedno z těžších období mateřství. Nakazila se od svého partnera Karlose Vémoly (38) koronavirem, a aby toho nebylo málo, pozitivní je i jejich osmiměsíční dcerka Lili.

Přestože prvotní vysoké horečky u holčičky zdárně klesají, příznaky přetrvávají a špatně se cítí i bývalá playmate, kterou trápí kašel, bolest hlavy, krku a velká únava. Starost o miminko je proto náročnější než kdy předtím.

„Já jsem hrozně šťastná, že se Lilince stav zlepšil, že jí klesla teplota. Já bych strašně potřebovala kvalitní spánek, aspoň jeden den se vyspat. Cítím se, jako by mi tělem prošel nějaký válec,“ posteskla si blondýnka na Instagramu.

Velkou podporu má u svých fanoušků, kteří silikonovou modelku chválí, jaká je silná a starostlivá maminka. „My mámy si nikdy nemůžeme přiznat, že jsme nemocné a že nám něco je. Takže já jen chci, aby tohle všechno konečně skončilo a mohly jsme normálně fungovat,“ doufá Lela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám