Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pár dní k moři vyrazila i Dara Rolins (51). Zpěvačka se nevydala jako většina krásek k Jadranu do Chorvatska, ale zamířila na jeden ze španělských ostrovů. Cílem její cesty se stala Ibiza, která je proslulá svými nekončícími večírky. Letos je tomu ale jinak.

„Ibiza má dvě tváře. Při vyslovení jejího jména asi každého napadne ta párty atmosféra, která je pro ni tak typická. Pravdou je, že když se chcete v létě vystřelit až do nebe a zpět, je právě tato volba zárukou,“ svěřila se Dara a dodala. „V této době je ale na Ibize klid, kluby jsou zavřené, turistů málo. I proto jsem se rozhodla vyrazit právě sem,“ vysvětlila zpěvačka, která se pochlubila figurou v plavkách.

Nutno říct, že její pekáč buchet, který ve dvoudílných bikinách vystavila, opravdu nemá konkurenci. Přestože bude Daře za tři roky 50, vypadá opravdu fantasticky a pravidelné cvičení a strava se jí vyplácí. S takovým tělem musí i na poloprázdných plážích Ibizy budit pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám