Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě úřadující Česká Miss 2019 Barbora Hodačová (28) před soutěží krásy zhubla 10 kilo, a jak sama přiznala, nejtěžší nebylo zhubnout, ale váhu si poté udržet. A úplně se to nepodařilo. Během léta přibrala tři kilogramy.

"Když se do toho člověk dostane, zjistí, že občas může porušit dietu, pak víc a víc a je těžké se udržet ve zdravém životním stylu. Teď jsem navíc byla na dovolené, tam jsem si dávala drinky, ty jsou teď asi největší problém. Ale snažím se stále se držet a sportovat. Přibrala jsem tak dvě tři kila, jsem šťastná ve vztahu, tak nabírám," řekla Super.cz s úsměvem Bára. Kila navíc na ní rozhodně nejsou vidět a vypadá skvěle.

Bára žije s automobilovým závodníkem Richardem Chladem. Missí nemoc je nepostihla. "S přítelem jsme byli rok a půl, když jsem soutěžila, a jsme spolu pořád. Pro spoustu párů byla těžká i karanténa, ale nás se negativně nedotkla. Sblížili jsme se a je to teď ještě lepší. Žijeme spolu, jsme spokojení," dodala na castingu, kde se hledala její nástupkyně, Česká Miss 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám