Hlavní obsah
Článek

„Taková neúcta,“ ozývalo se z komentářů na instagramové příspěvky herečky Amber Heard. Ta se vydala na dovolenou do Turecka, kde navštívila s průvodcem i mešitu.

Jenže Amber se rozhodla, že tak úplně nebude ctít muslimskou kulturu, a i když si šátkem zčásti zakryla vlasy, což je v mešitách podmínkou, měla na sobě tílko, skrz nějž jí prosvítaly bradavky, protože si nevzala podprsenku.

To se ovšem nelíbilo lidem na sociálních sítích. „Amber Heard nemá žádný respekt k náboženství či rase, jak jsme už viděli několikrát. Přidávala fotky z procházky mešitou, kde použila hidžáb jako módní doplněk, odhalila vlasy a výstřih a k tomu bez podprsenky,“ napsala jedna žena na Twitter. Další se k ní přidala slovy: „Opravdu Amber Heard vstoupila do mešity s bradavkami prosvítajícími pod tílkem? Taková neúcta.“

Ke článkům, které její nevhodné oblečení komentovaly, se Amber vyjádřila dost neurvale a bez jediné špetky soudnosti: „Ani náhodou. Kdokoliv byl za tento článek zaplacený, nebyl zaplacený dostatečně. Je to snadné: Mešity jsou skutečná místa, stejně jako muzea a kostely. Stejně tak i šály, které jsou v některých místech vyžadovány. Záhada vyřešena.“

Jako by už herečka neměla problémů dost. Polovinu července docházela k soudu v Londýně jako svědek v kauze sporu Johnnyho Deppa a jednoho britského vydavatelství. Tam svědčila v jeho neprospěch. Podle všeho ji v lednu 2021 čekají další návštěvy soudu, ale tentokrát v Americe. Tam ji Depp žaluje o 50 miliónů dolarů za článek v deníku Washington Post, který napsala v roce 2018, kde se označila za přeživší oběť domácího násilí. Londýnské praní špinavého prádla je tak podle jejich právníků jen předehra toho, co se bude dít ve Virginii.

Reklama

Další články

Načítám