Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) je zase o trochu opálenější, protože má po druhé letošní dovolené v Řecku. Vyrazila na stejné místo, kde jsme s ní trávili prodloužený víkend i my. Opálení a figuru v bikinách nám předvedla na pláži na Ždáni, kde trénovala na závod v paddleboardu.

Ivana Jirešová

"Natrénovaná na zářijový závod zrovna nejsem. Na paddlu jsem ještě letos nestála, tak to bude náročné, zvlášť jízda ve čtyřech mi dala zabrat," svěřila Ivana, která se zúčastní exhibiční soutěže na Prague Paddleboard Cupu.

Zato nám ovšem ukázala, že na širší a stabilnější verzi prkna zvládne v pohodě i pozice z její milované jógy, včetně stoje na hlavě. "Jóga a paddleboard mají společné to, že nejdůležitější je zpevněný střed těla," vysvětlila herečka.

Trénovat na závody bude ještě i u moře. Chystá se do Chorvatska. "Bude to dámská jízda, jedu s kamarádkami a s dcerou a dalšími dvěma puberťačkami. Tak mi držte palce, ať to přežiju v psychickém zdraví," smála se Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám