Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) vydala nový single Midnight Sky a v rámci propagace promluvila pro podcast Call Her Daddy. V něm mluvila například i o své sexualitě nebo bolestivém rozchodu s Liamem Hemsworthem.

Poprvé prozradila, že byl jejím prvním sexuálním partnerem právě Liam. „Nedělala jsem to s žádným chlapem až do 16. Nakonec jsem si ho i vzala, což je dost šílené. Lhala jsem a tvrdila, že není první, abych nevypadala jako loser. Lhala jsem mu celých 10 let,“ šokovala.

Tím ale zdaleka nekončila: „Ještě předtím jsem to ale dělala s holkou. Vlastně se dvěma najednou. Když mi bylo 11 nebo 12, kamarádky začaly spát s kluky, ale já tomu moc nerozuměla. Takže jsem většinu z nich přesvědčila, aby to dělaly se mnou,“ práskla na sebe.

„Holky mě přitahovaly mnohem dřív než kluci,“ doplnila. Miley se nikdy netajila svou bisexualitou, ostatně i hned po rozchodu s Hemsworthem měla románek se ženou. V minulosti pak randila i s dalšími slavnými dámami, jako například s Carou Delevingne nebo Stellou Maxwell.

Posledních deset měsíců Miley randila se zpěvákem Codym Simpsonem. Ani tenhle vztah jí ale nevyšel. Miley potvrdila rozchod ve čtvrtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám