Hlavní obsah
Článek

Když minulý týden vyšel videoklip k písni WAP rapperek Cardi B (31) a Megan Thee Stallion, trhnul hned několik rekordů. Píseň kraluje žebříčkům světových hitparád a video vzbudilo diskuze. Někteří ho kritizovali, že je až moc vulgární, jiní ho nemohli vynachválit.

Pořádnou kritiku ale slízla Kylie Jenner (26), která se v klipu objevila v rajcovním kostýmu. Ačkoliv se Cardi B hájila, že do videa chtěla obsadit vlivné ženy z různých vrstev, fanoušci byli výrazně proti nejbohatší celebritě světa.

Nelíbilo se jim, že v porovnání například se zpěvačkou Normani v klipu nic nepředvedla, a kritizovali Cardi, že vybrala ženu z klanu Kardashian-Jenner, který v minulosti několikrát urazil černošskou kulturu. Dokonce začali sepisovat petice, aby Kylie z klipu odstranili, a sami pak vytvořili verzi bez ní.

Z toho si ale ani jedna ze slavných dam zjevně nic nedělá. Song se těší nevídanému úspěchu a Kylie na kritiku nepřímo odpověděla provokativním snímkem nahoře bez. Uměleckou fotografii pořídila módní fotografka Sasha Samsonova, která si spolupráci s Kylie nemůže vynachválit.

Jenner si na černobílém snímku drží bujné poprsí a hledí svůdně do objektivu. Na Instagramu si fotka vysloužila už přes deset miliónů lajků. Je tedy vidět, že o popularitu mladá miliardářka rozhodně nepřišla, ani když se na její hlavu sneslo pořádné množství hejtů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám