Hlavní obsah
Článek

Andrea Pomeje (35) oslavila se svým svalovcem Petrem Plačkem druhé výročí vztahu. Při té příležitosti se Petr romanticky rozepsal pod společnou fotkou o jejich seznámení, ze kterého byl značně nesvůj.

„Přesně před 2 roky jsme už asi 3 hodiny řádili na Náplavce. Nejdřív jsem absolutně nevěděl, jaká bude,“ začal vzpomínat Petr, který nevěřil tomu, že za pár okamžiků poprvé spatří svou Andreu, se kterou si do té doby pouze psal.

„Myslel jsem si, že přijde nějaký její admin, anebo že si ze mě dělá srandu. Dostal jsem adresu, a když jsem přijel, koukal jsem na banku a říkal: blbče naletěl jsi,“ vtipkuje sympatický svalovec.

„Nakonec ale vyšla ona. Od té doby, až asi na dva dny, jsme se viděli každý den a jsem strašně šťastný a vděčný, že jsem ji mohl potkat a mužů být s tak úžasným člověkem, s tak úžasnou ženou. Děkuju Ti lásko za každý den,“ nešetří krásnými slovy.

Podobně mu za láskyplné dva roky poděkovala i sexy DJka, která mu mimo jiné složila poklonu, že s ní ustál všechny nelehké momenty a také za to, jaký má vztah s její dcerkou Aničkou, kterou má Andrea z předchozího vztahu se zesnulým Jiřím Pomejem (†54).

Reklama

Další články

Načítám