Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O úspěchu značky Goop, jejíž majitelkou je herečka Gwyneth Paltrow (51), není pochyb. Její údajná hodnota činí více než pět a půl miliardy korun. Pro novou kolekci šatů nyní Gwyneth spojila síly se svou maminkou Blythe Danner (77) a dcerou Apple (16).

Nafotily sérii snímků v nových modelech, které jsou už k vidění i na e-shopu značky. Společnou fotkou se herečka pochlubila i na svém oficiálním instagramovém profilu. A o pochvalné komentáře od slavných kolegyň nebyla nouze.

„Miluji to,“ napsala pod fotku Reese Witherspoon. „Tři krásné generace,“ obdivovala Naomi Campbell a Selma Blair připojila smajlíky v podobě srdíček.

Minulý týden sdílela Paltrow video, v němž s maminkou a dcerou zkoušely nové produkty Goop. Krásná Apple se na hereččině instagramovém profilu objevuje v poslední době častěji. Nedávno oslavila narozeniny a její slavná matka nešetřila pochvalou, když jí veřejně přála. A díky společné kampani je vidět, že půvab se v této rodině dědí z generace na generaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám