Hlavní obsah
Článek

Že přibral v karanténě kvůli pravidelnému pití vína, tím se Marian Vojtko (51) netají. A ke stejné příjemné neřesti svádí i své kolegy ze seskupení 4 Tenoři. Když vystupovali v jihomoravských Valticích, uspořádal pro ně večírek v místním podzemí.

Ve sklípku má i svoji vlastní kóji nebo box s vybranými víny. Trefit k němu byl ovšem oříšek, protože chodby se táhnou minimálně kilometr pod zemí. "Jsou katakomby s různými zákoutími a vyznat se tady není opravdu jednoduché. Když podegustujete u jednoho boxu, pak jdete do dalšího za kamarády a zase něco popijete, je docela složité se dostat ven," připustil zpěvák.

Dělají se tady dokonce i noční stezky odvahy, kdy se všude zhasne. "Vyzkoušel jsem to, protože místní chtěli vyzkoušet moji odolnost. A přiznám se, že jsem měl trošku stažené půlky, a to jsem hrál upíra i Fantoma Opery. Ale když vám zhasnou, jen vzadu bliká malé světélko a někdo vás ještě ve tmě chytne, navíc se říká, že tady po půlnoci straší duch malého kluka, tak začne ječet i takový chlap jako já," přiznal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám