Hlavní obsah
Článek

Je to ale šprýmař! Princ William (41) na sebe během rozhovoru pro podcast stanice BBC Radio 5 Live prásknul, jaký nejhorší dárek věnoval své manželce Kate. Bylo to v začátku jejich manželství a jeden by hádal, že svou choť obdaroval například honosným šperkem z královské pokladnice. Ale William sáhl po úplně jiném druhu dárku.

„Dal jsem jí dalekohled,“ přiznal. „Nikdy nedopustí, abych na to zapomněl,“ smál se. „Bylo to na začátku manželství a řeknu vám, že to splnilo účel. Myslím, že v tu chvíli se do mě úplně zbláznila,“ vtipkoval.

„Zabalil jsem ho, byl opravdu pěkný. Snažil jsem se o tom sám sebe přesvědčit. Říkal jsem jí 'Podívej, jak je úžasný a jak daleko s ním vidíš.'"

Kate ale manželovo nadšení pro dalekohled nesdílela. „Koukala na mě, jako by říkala 'Je to dalekohled, co to s tebou je', nedopadlo to moc dobře. Upřímně nemám vůbec ponětí, proč jsem ho vlastně koupil,“ přiznal William nakonec.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge se znají od vysoké školy. Vkus své ženy tak princ jistě mohl odhadnout lépe. Na druhou stranu měl alespoň štěstí, že už v té době byli svoji a nezvolil tento dárek například jako zásnubní.

Reklama

Další články

Načítám