Hlavní obsah
Článek

Už jsou to tři roky, co se Lucie Petrišková (32) stala maminkou. Zatím to nevypadá, že by finalistka soutěže Miss České republiky pro rok 2007 pověsila povolání modelky na hřebíček. I když už nepracuje v zahraničí tak často jako dříve, stále se prý touto prací uživí.

„Myslela jsem si, že jako modelka už jsem dávno skončila. Pak přišla Beata (módní návrhářka Beata Rajská (61), pozn. red.) a vyvedla mě z omylu. Zatím mě to tedy baví, a tak pokračuji, proč ne,“ svěřila se nám modelka po módní show zmíněné designérky, která se uskutečnila v Sadové kolonádě v Karlových Varech.

Petrišková v minulosti pracovala více v zahraničí než v Česku, nyní se karta obrátila. „Mohla bych vyjet na pár dní, na tři dny, na týden. Na měsíc bych to už ale nedala,“ říká modelka, které s péčí o syna zodpovědně pomáhá partner Pavel. „Partner funguje od začátku perfektně. Nemám problém s tím pracovat nebo někdy i zůstat na lokaci. Nemusím mít obavy.“

Lucčin syn Tadeáš už dokonce absolvoval módní přehlídku pro jistý britský módní řetězec. Zatím to ale nevypadá, že by se vyloženě vydal v maminčiných šlépějích. „Poslední přehlídku si vyloženě užíval. Dokonce ji chtěl jít znovu. Projevuje se tam ale partnerova introvertní povaha. Když doma začne tancovat a já vytáhnu telefon, přestane,“ říká Lucie Petrišková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám