Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se Radka Rosická (42) opět objevila ve společnosti. Někdejší II. vicemiss České republiky pro rok 2002 byla jako vždy k nepřehlédnutí. Práci modelky už zčásti odložila na druhou kolej a více se nyní věnuje kariéře před kamerou.

„Poslední měsíce jsem trávila pracovně a taky jsem byla hodně doma, a to kvůli koronaviru,“ svěřila se Radka. Ta kývla na novou pracovní nabídku a stala se jednou z moderátorek sportovního zpravodajství na CNN Prima News. Vedle práce tráví půvabná brunetka všechen svůj čas s rodinou, se kterou se za hranice zatím příliš nehrne.

„Na dovolenou zůstaneme v Česku. Je pravda, že jsme museli zrušit dvě dovolené v zahraničí u moře, ale bohužel se nedá nic dělat,“ svěřila se manželka fotbalisty Tomáše Rosického, se kterým díky jeho angažmá žila chvíli v Anglii.

„V Londýně se mi hrozně moc líbilo a občas si postesknu, ale doma je doma. Kdyby manželovit nabídka na práci v zahraničí přišla, tak bych určitě nebyla proti,“ řekla Super.cz Radka, která se aktuálně věnuje své kariéře na obrazovce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám