Hlavní obsah
Článek

Marek Ztracený (39) umí se svými fanoušky komunikovat nejen prostřednictvím hudby, ale skvěle mu to jde i na Instagramu. Zpěvák se s followery baví o práci i o soukromých záležitostech, zapojuje je do diskuze a zajímá ho jejich názor. V rámci možností také reaguje, odpovídá.

Naposledy se podělil o romantickou chvilku v restauraci při víně se snoubenkou Marcelou Skřivánkovou. „Recept na spokojenou ženu - dobré jídlo, dobré víno, konverzace o svatbě a nakonec trocha zamilovaných pohledů. Zapomněl jsem na něco?“ napsal s otázkou.

Fanoušci zareagovali okamžitě a Marka pro příště vybavili tipy - na květinu, polibek do vlasů, dobrý sex, ale i konstatováním, že recept na spokojenou ženu nezná žádný chlap. Příspěvek celkově vzbudil velký ohlas.

S dlouholetou přítelkyní Marcelou se Ztracený zasnoubil letos v únoru na svém koncertě v O2 areně. S žádostí o ruku před ní poklekl před vyprodanou halou. V červnu 2011 se jim narodil syn Mareček.

Příští rok v únoru si Ztracený koncerty ve velkých halách zopakuje. S ohlášenou tour Restart vystoupí 9. 2. 2021 v brněnské DRFG areně, 20. a 21. 2. 2021 v pražské O2 areně, 27. 2. 2021 v Enteria areně v Pardubicích a 6. 3. 2021 v ostravské Ostravar Aréně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám