Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím otcem je jeden z nejznámějších kuchařů světa Gordon Ramsay, a tak je dvacetiletá Holly na pozornost zvyklá. Ani nechce zůstat v ústraní. Za sebou má modelingové zkušenosti, je aktivní na Instagramu, kde ji sleduje přes 240 tisíc lidí a také studuje módní design.

Holly se totiž nemůže v budoucnu spoléhat na štědrost rodičů Gordona a Tany. Její otec se v rozhovoru pro britský The Telegraph nechal slyšet, že žádné z jeho dětí nezdědí majetky. „Jedinou věcí, na které jsme se s Tanou dohodli, je, že dostanou pětadvacetiprocentní depozit na byt. Ale ne celý byt,“ uvedl.

S manželkou Tanou má Ramsay pět dětí, dcery Megan (22), zmíněnou Holly (20) a Matildu (18) a syny Jacka (20) a ročního Oscara.

Převážnou část karantény rodina strávila ve svém domě v Cornwallu, nyní už dle britských médií přesídlila zpět do Londýna. Odtud také Holly fanoušky pozdravila ze zahrady, což vzhledem k tomu, že na sobě při focení měla jen bikiny, velmi kvitovali a pohledné brunetce lichotili, jak jí to sluší.

Reklama

Další články

Načítám