Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (40) letos uchvátila fanoušky svou proměnou. Rok 2020 nazvala rokem zdraví, usilovně pracuje na své fyzičce a od ledna se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných 18 kilo. Její sledující nestačí žasnout pokaždé, když sdílí nějakou svou fotku.

Naposledy se pochlubila snímkem ve sportovním úboru po výšlapu v Sydney. Herečce vzdal hold v komentářích i její trenér Jono Castano Acero. „Dalo by se říct, že jsi to při pondělku zabila,“ pochválil svou klientku.

Podle časopisu People stojí za hereččiným úbytkem váhy nejen pravidelné tréninky, ale i dieta zvaná Mayr Method. Ta eliminuje potravinovou intoleranci, snižuje přísun cukru, podporuje trávení, posiluje imunitní systém a snižuje vznik zánětů.

S trenérem pak Wilson cvičí šestkrát v týdnu, chodí na procházky a zvýšila příjem proteinů. Rebel sama přiznala, že je emocionálním jedlíkem, usilovně tedy pracuje i na své emoční stránce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám