Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V posledních měsících jsme neměli moc šancí vídat Hanku Vagnerovou (41), ostatně jako všechny umělce. Nebyla příležitost. Herečka sice v pandemii koronaviru roznášela jídlo seniorům, ale jinak o samotě trávila čas ve svém bytě.

O to víc se těšila na nedávnou wellness akci. „Bylo to nádherný, zvlášť po dlouhé době strávené v karanténě jsem byla šťastná, že se nejen můžu potkat s kamarády, ale zároveň i dopřát relax svému tělu,“ uvedla po akci magazínu Harper's Bazaar Hanka, která se zúčastnila meditací, cvičení jógy, ale i přednášky o partnerských vztazích.

Hanka dorazila v doprovodu své kamarádky, modelky, herečky a režisérky Evy Doležalové. Zajímali jsme se o to, jak se tyto dvě výrazné slečny potkaly. „To je dlouhá a celkem bizarní historka. Ale ve zkratce jsme do sebe doslova vrazily v LA, když já jsem vystupovala z auta a Eva na mě česky promluvila, že mě zná a že se o mně zrovna s někým bavila,“ vyprávěla Hanka.

S Evou ji kromě jiného spojuje fakt, že je zastupuje agentura Elite Prague. A kamarádky spolu nedávno natočily také krátký film Raven.

Po době pracovního půstu je Hanka opět v jednom kole. Točí film Matky a na podzim má začít natáčet pod taktovkou polského režiséra Tomasze Wińského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám