Hlavní obsah
Článek

Hayden Panettiere (29) kromě herectví proslula vztahem s boxerem Vladimirem Kličkem, s nímž má dceru Kayu (5). Od jejich rozchodu žije údajně dívenka s otcem na Ukrajině. A možná dobře pro ni. Panettiere se totiž rozhodla vystoupit jako oběť domácího násilí.

Rok a půl žila ve vztahu se začínajícím hercem Brianem Hickersonem, kterého ve čtvrtek zatkli. Během jejich poměrně krátkého vztahu byl Hickerson obviněn z domácího násilí, napadení, zastrašování atp. Celkem za tu dobu čelil osmi obviněním, což vedlo k tomu, že nyní skončil ve vazbě, kde podle zdrojů E! News zatím zůstává, ale může být propuštěn na kauci.

Herečka, která v průběhu vztahu mlčela a partnera se i několikrát zastávala, se nyní k věci oficiálně vyjádřila na své Twitteru.

„Rozhodla jsem se promluvit o tom, co se mi stalo, a doufám, že můj příběh dodá odvahu dalším, kteří setrvávají ve vztazích plných násilí, a dostane se jim pomoci, kterou si zasluhují. Jsem připravená udělat všechno, co je v mých silách, abych se ujistila, že tento muž už nikdy nikomu neublíží. Jsem vděčná za všechny, kteří mě podporují a dodali mi odvahu získat zpět svou sílu a svůj hlas,“ uvedla s doplněním kontaktů na linky pro oběti domácího násilí.

Přitom ještě začátkem loňského roku se Hickerson zastával své partnerky, jaká je skvělá matka, když se spekulovalo, že se s dcerou vůbec nevídá. Hereččina rodina měla už tehdy údajně z jejího nového vztahu obavy.

Proces s Hickersonem, který má ke své ex zákaz přiblížení, by se měl rozběhnout v září. K věci se vyjádřil i hereččin právník Alan Jackson: „Hayden našla sílu a odvahu říct pravdu o týrání, kterým si prošla. Má v úmyslu napomáhat v procesu trestního stíhání, aby se přesvědčila, že spravedlnosti bude učiněno za dost. Dobře si uvědomuje, že její cesta za uzdravením teprve začala,“ uvedl pro E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám