Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pátek se při malém obřadu vdala princezna Beatrice, jejímž manželem se stal italský developer Edoardo Mapelli Mozzi. Pár se zasnoubil loni v září po jedenáctiměsíční známosti, díky jejich rodinám se ale znají mnohem déle.

Na oficiálním Instagramu královské rodiny se nyní objevily dva snímky ze skromného obřadu, které prozradily, jaké na sobě měla princezna šaty.

Šlo o zapůjčený model od královny Alžběty II. (†96), a to včetně tiáry. Vintage taftové šaty byly od módního návrháře Normana Hartnella a diamantová tiára patřila Marii z Tecku, babičce současné panovnice. Tu na své hlavě měla i Alžběta II. ve svůj svatební den. Spolu s vévodou z Edinburghu (99) se na oficiálních snímcích objevila také.

Svatba proběhla v All Saints Chapel ve Windsoru. Kvůli vládním opatřením byl obřad omezen na 30 hostů. Původně bylo pozváno minimálně 150 lidí. Původně se měli brát už v květnu, ale svatba byla odložena kvůli pandemii nového typu koronaviru.

Reklama

Další články

Načítám