Hlavní obsah
Článek

Ve třiapadesáti letech se Mahulena Bočanová (57) rozhodla pro změnu a před pár dny absolvovala větší estetický zásah. Pod kudlu šla zejména proto, že v karanténě přibrala deset kilo, které se jí nedařilo zhubnout.

„Jelikož jsme byli s Marinou během nucených divadelních prázdnin stále doma, tak jsme hodně vařily, jedly a málo se hýbaly,“ rozpovídala se herečka o tom, proč se rozhodla na doporučení podstoupit liposukci a radiofrekvenci. „Jelikož se po padesátce kila těžko shazují, domluvila jsem se s mým kamarádem Robertem Paulatem na liposukci, abych se zbavila těch ošklivých partií. „Nechápu, jak se tomu může říkat madla lásky, když je to tak nechutná věc,“ vtipkovala Mahulena, která podstoupila zároveň zákrok estetické dermatologie v obličeji ke zlepšení kvality pleti.

„Mahuleně je padesát tři let a na svůj věk vypadá skvěle. Vnímám ji jako úžasnou ženu a maminku a bylo mi ctí, že jsme jí mohli pomoct. Jsme přátelé, a tak věřím, že to nebylo naposled,“ komentoval proměnu český Ken.

Bočanová v minulosti podstoupila ještě úpravu očních víček, jelikož vypadala unaveně. Absolvování každého zákroku vždy velmi pečlivě zvažuje, jelikož jako herečka nechce ztratit mimiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám