Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už 32. ročník tradiční garden párty uspořádal u sebe na zahradě zpěvák Petr Janda (81). Tentokrát se slavilo s ještě větší chutí než obvykle, protože to bylo pro zpěváka legendární skupiny Olympic zároveň uzavřením smutné kapitoly karantény, a také se už těšil na svatbu své druhé nejstarší dcery Elišky.

"Slavíme, že jsme konečně v nějaké normální situaci, můžeme se sejít bez náhubku a obejmout se. Tak to sem snad někdo nezatáhne," svěřil Petr, na jehož zahradě se sešla minimálně stovka lidí v pestrobarevném oblečení, které bylo zadáno v dress codu.

"Na Eliščinu svatbu se těším. Je to strašně prima a vzdělaná holka, inteligentní, je s ní strašně dobré povídání a má kluka, ke kterému mám strašně dobrý vztah. Myslím a doufám, že ten sňatek dopadne dobře, stejně jako to dopadlo i Martě," věří Petr, kterému dělají radost všechny čtyři dcery včetně těch dvou nejmladších.

"Akorát se mnou to tak nějak hapruje. Ale na druhou stranu ničeho nelituju. Mám tolik dětí, protože jsem měl vždycky ty nové holky a ty staré už děti mít nechtěly," smál se Janda, který díky svým nejmenším nemá čas zestárnout.

Pobavili jsme se i o muzice. Kvůli karanténě přišla kapela asi o třicet koncertů, zatím hrál Olympic v Letňanech a v červenci ho čekají jen dva koncerty. "V srpnu už toho bude víc. Snad to zas někdo nerozšíří, jinak bychom byli v pytli," míní muzikant, který se dostával před pandemií na poslední chvíli do Česka ze Spojených států, kde koncertoval. "Měli jsme mít ještě dva koncerty - v Atlantě a v Tampě, ale ty už jsme vynechali, abychom stihli poslední letadlo," vysvětlil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám