Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už nějaký ten pátek, co vyšlo najevo těhotenství Gigi Hadid (29). Modelka čeká dceru se zpěvákem Zaynem Malikem a velmi se na roli maminky těší. V průběhu pandemie koronaviru se celá rodina izoluje na farmě modelčiny matky Yolandy a Gigi si doposud dávala bedlivý pozor, aby bříško neukázala.

Nyní však potěšila fanoušky, když jim pupík předvedla v živém vysílání na Instagramu. Během vysílání Gigi oznámila, že vydává již druhou foto knihu Gigi Journal Part II ve spolupráci s časopisem V Magazine.

Volná košile, kterou měla na sobě, byla ale v oblasti břicha rozepnutá a Gigi během povídání těhotenské bříško vykouklo. Vzhledem k tomu, že ho doposud světu nepředvedla, překvapilo mnohé sledující, jak moc už se zakulatila.

Hadid se nechala slyšet, že pupík neukazuje, protože nechce odvádět pozornost od problematiky pandemie a Black Lives Matter. Těm je ostatně zasvěcena i zmiňovaná foto kniha.

„Fotím si bříško hodně a snímky posílám přátelům a rodině. Je roztomilé tyto okamžiky zachycovat, lidé mi hodně radí, abych je nepropásla. Chci si to teď hlavně užít a napsat o tom do mého deníku. Nechci se každý den probouzet s tím, že musím vypadat hezky, abych mohla sdílet nějaké fotky,“ vysvětlila.

„Mnoho lidí mate, že nesdílím víc, ale jsem těhotná během pandemie, moje těhotenství tedy není tou nejdůležitější věcí, která se teď děje. Proto jsem necítila potřebu něco sdílet. Jenom s rodinou a přáteli. Řada lidí přišla během pandemie o život, a pak přišlo Black Lives Matter. Prostě si myslím, že bychom měli využívat naše platformy pro tyto účely a soustředit se na to,“ dodala.

Gigi již dokončila šestý měsíc a v minulosti dokonce poradila fanynce, jak skrýt bříško v ranném stádiu těhotenství. To už teď sice neschová, ale v soukromí domova si může drahocenné chvilky užít alespoň bez zbytečné pozornosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám