Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se rozneslo, že Anna K. (45) úspěšně překonala zákeřnou rakovinu, všichni si oddechli. Teď se zpěvačka svěřila se svými největšími obavami, které ji v nejtěžších chvílích trápily.

Největším strašákem byla pro Annu chemoterapie. „Bála jsem se, že tam nevydržím být, měla jsem z toho paniku. Čtyři hodiny tam do mě prali ty jedy. Ale zvládla jsem to,“ svěřila se týdeníku Instinkt s nejhoršími chvílemi svého života.

Zákeřnou rakovinu podle sebe porazila hlavně obrovskou silou vůle. „Psychikou se dá opravdu hodně překonat. Silou vůle jsem to zvládla. Netuším, kde jsem ji vzala, ale jsem na sebe docela pyšná. Já, která jsem skuhrala s každou prkotinou, jak mě bolí bříško a hlava, jsem nakonec takhle zabojovala,“ prozradila s hrdostí v hlase.

Ani na chvíli si přitom nepřipustila, že by nad nemocí prohrála. "Bylo mi zle, ale neměla jsem čas myslet na konec. Žila jsem od léčby k léčbě."

Zpěvačka, která v poslední době vypadá opravdu skvěle, nedávno vydala v pořadí již osmou desku. Teď chce nějakou dobu odpočívat a na jaře se chystá vyrazit na koncertní turné.

Reklama

Další články

Načítám