Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok se s rokem sešel, a i když kvůli pandemii trochu se zpožděním, i letos se bude bojovat o titul Dívky roku. Letos jde už o 31. ročník. O finalistkách už je po semifinálovém soustředění rozhodnuto, jak vypadají, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dívky soutěžily o postup do celostátního finále ve čtyřech disciplínách - rozhovor, volná disciplína, pohybová disciplína a módní přehlídka. "Snažíme se dívky naučit dobrému vystupování ve společnosti. Je to takový odrazový můstek pro dívky, které se chtějí uplatnit ve světě šoubyznysu, herectví či získat větší sebedůvěru a sebevědomí," řekla nám za organizátorky choreografka soutěže Kristýna Sklenářová.

Devátým rokem soutěž spolupracuje s Nadačním fondem Krtek, dětskou onkologií v Brně. Výtěžek z finálového večera bude věnován na projekt Domácí péče.

Součástí semifinále bylo také odhalení korunky pro Dívku roku 2020. Je z recyklovaného skla, letos v tématu Future, tedy Budoucnost. Zdobena je pískovaným abstraktním vzorem, do kterého jsou vloženy broušené kamínky.

Dívka roku je celostátní soutěž pro dívky 13 – 15 let, v minulosti jí prošly například Gabriela Lašková (34), Iveta Vítová (40) nebo Kristýna Kubíčková (26).

Reklama

Další články

Načítám