Hlavní obsah
Článek

Byl to večer plný krásných těl v plavkách, ale také dojetí. Modelka Lucie Petrišková po smrti svojí maminky objevila nikdy nerealizované návrhy plavek, které její máma v 90. letech vytvořila. A na její počest se spojila s návrhářkou Mirkou Horkou a nesplněný sen dotáhla do konce. Vznikla tak kolekce nazvaná jejím jménem, Tina.

Na přehlídku ji po dlouhé době přišel podpořit partner Pavel, s nímž má tříletého syna Tadeáše, a také tatínek. A všichni byli velmi dojatí. Když se před přehlídkou pouštěl krátký film, který byl i dalším rozloučením s maminkou, slzy tekly nejen Lucii, která je pak neudržela ani na molu.

"Bylo to pro mne hodně těžké období. A nejen pro mě, ale i pro syna, kterému bylo složité vysvětlovat, že je babička v nebíčku a už se mezi nás nevrátí. Už má ale babičku novou, naši sousedku, která si Táďu tak trochu adoptovala. A její dcera je zase moje psycholožka."

"Maminka je nenahraditelná, ale do života nám jako dar osudu přišli noví lidé," svěřila nám Lucie, která chodila celý večer v jednom z modelů plavek, přes které oblékla jen průsvitnou sukni, aby vzdala mamince hold.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám