Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kelly Preston (†57) v neděli podlehla rakovině prsu. Vzhledem k tomu, že se s nemocí veřejně nikdy nesvěřila, bylo její úmrtí šokem i pro mnohé kolegyně a kolegy z oboru. Na sociální síti se ke smrti maminky vyjádřila i dcera Preston a Travolty (70), dnes již dvacetiletá Ella.

„Nikdy jsem nepotkala nikoho tak odvážného, silného, krásného a milujícího, jako jsi byla ty. Kdokoliv měl štěstí tě poznat, se mnou bude souhlasit. Šířila jsi kolem sebe světlo a záři, které nikdy nevyhasínaly. Každý byl ve tvé přítomnosti šťastný. Děkuji, že jsi tu pro mě byla, ať se dělo cokoliv,“ rozepsala se na svém instagramovém profilu.

„Děkuji za tvou lásku, za tvou pomoc a za to, že jsi svět udělala lepším. Díky tobě byl můj život krásný a vím, že bude i nadále. Moc tě miluji, maminko,“ dojala nejen fanoušky, ale i další slavné osobnosti, které se neváhaly samy vyjádřit na svých profilech.

„Tyto smutné zprávy mě absolutně šokovaly. Kelly měla tak čistou duši. Byla talentovanou herečkou a milující matkou a manželkou. Puká mi srdce, když si představím, jakým smutkem prochází rodina, která už si toho tolik vytrpěla. Připojte se ke mně a pošlete jim lásku a sílu,“ rozepsala se bývalá manželka Arnolda Schwarzeneggera Maria Shriver.

„Odpočívej v pokoji, moje filmová maminko. Tak skvělá žena, je to obrovská ztráta,“ napsal na Twitter Spencer Breslin, s nímž si Kelly zahrála v rodinné komedii Kocour.

„Kelly Preston byla nepředstavitelně laskavá a milá. Nemohu tomu uvěřit. Myslím na sladkou Ellu a zbytek jejich úžasné rodiny,“ připojila se k řadě dalších například herečka Chloe Bennet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám