Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amatérská kuchařka Pavlína Lubojatzky si prošla šikanou a peklem poté, co zvítězila v boji o nejlepší bagetu v kuchařské televizní show MasterChef. Sama přiznala, že jí někteří lidé dokonce přáli smrt a pořvávali na ni před jejím domem ve dne v noci. Pavlína měla psychické problémy, bylo pro ni hodně náročné nečekaný tlak vydržet.

"Mám se dobře, cítím se dobře. Určitě je vše lepší," řekla Super.cz Pavlína, která se poprvé od kuchařské show objevila na společenské akci. S manželem Martinem vyrazili na párty nového bistro konceptu, kde se podávali kulinářské speciality z celého světa.

Pavlína prozradila, že na sobě hodně pracuje. Nejen že se stále zdokonaluje ve vaření, ale také pracuje na svém vystupování a mluvě. "Chodím na logopedii, abych lépe mluvila, odstranila vady řeči. Snažím se," prozradila Pavlína, které to velmi slušelo. I když je vynikající kuchařkou, postavu si poté, co zhubla 22 kilo, udržuje stále štíhlou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám