Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce svádí Andrej Hryc boj s akutní leukemií. Herec, který je mimo jiné známý z nekonečného seriálu Ulice, byl před pár dny propuštěn z nemocnice domů. Odtud se rozhodl svým fanouškům poslat první vzkaz a napsal o dárcích, kteří mu v jeho boji s nemocí pomohli.

„Přátelé, zřejmě jsme vyhráli první poločas tvrdé hry. Velké díky mé sestře Bohdaně, která mi neváhala včas dát potřebnou kostní dřeň. Díky Bohdy,“ svěřil na sociální síti herec a přidal snímek ze své pracovny, kam po dvou měsících v nemocnici mohl konečně opět zasednout.

„Děkuji všem členům letectva, kteří pozitivně reagovali na výzvu svého velitele generála Svobody a darovali mi krev. Pomohli nejen mně, ale spoustě dalších pacientů s jinou krevní skupinou. Děkuji za stovky zpráv, e-mailů a telefonních hovorů, kterými jste mi projevili svou podporu, hodně to pomohlo. Už jsem doma a boj pokračuje. Věřím, že to prase porazíme. Držte mi palce, přátelé,“ dodal herec, který je vděčný za přízeň svých fanoušků a daří se mu prý lépe.

„Momentálně se cítím velmi dobře. Po šedesáti dnech, když jsem byl připoutaný na lůžku a nemohl jsem ani vstát z postele, se v domácím prostředí cítím jako ptáček vypuštěný z klícky,“ prozradil Hryc serveru Pluska.sk a dodal, že domů kvůli ochablému svalstvu dorazil o berlích. Díky dietě, pravidelné stravě, cvičení a lékům už je ale mohl odložit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám