Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Vladimír Polívka se stal ve středu v noci v centru Prahy obětí brutálního napadení. Útočník či útočníci jej zbili a okradli. Syn Bolka Polívky a Chantal Poullain Super.cz napsal, co se stalo.

„Ano je pravda, že jsem byl napaden a okraden. Jsem krátce po silném otřesu mozku, mám rozbitou hlavu, otoky na obličeji, pohmožděná žebra. Nepamatuji si na toho, kdo to udělal, možná jich bylo víc. Ten otřes mozku způsobil úplný výpadek paměti a silné bolesti,“ napsal nám Polívka s tím, že nechce incident dál medializovat. „Nebudu takovým lidem dělat reklamu,“ dodal.

Polívka byl po napadení převezen do nemocnice, kde po vyšetření podepsal reverz. Nyní už odpočívá doma. „Jsem pod dohledem, a ještě pár dní budu. Úrazy hlavy jsou nebezpečný a já se chci vyhnout následkům,“ uvedl.

Zranění se dotklo i jeho pracovních aktivit, mj. v Dejvickém divadle. „Velice mě mrzí dvě zrušená představení v DD (šlo o Zimní pohádku - pozn.) a tímto zdravím všechny diváky i fanoušky a moc děkuji všem za podporu,“ vzkázal herec.

Závěrem uvedl, že navzdory tomu, čím si prošel, je možné na věci najít i to dobré: „Mohl jsem dopadnout hůř a velice si vážím podpory svých přátel, přítelkyně, rodiny a fanoušků. Brzy budu v pořádku. Děkuji za zájem, a moc vás zdravím,“ vzkazuje fanouškům Polívka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám